AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşen görmek

Kahve falında denize düşen görmek

Kahve falında denize düşen görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzurun kaçacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize düşen gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Kahve falında denize telefon düşürmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü denize düşürmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize düşerken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun denize düştüğünü görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında anahtarın denize düştüğünü görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işarettir.

Kahve falında denize düşen bebek görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla denize düştüğünü görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden düştüğünü görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir