AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden takı çıkarmak

Kahve falında denizden takı çıkarmak

Kahve falında denizden takı çıkarmak harcama gücünün artacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden takı çıkarmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında denizden takı çıkarmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında alyans takıp çıkarmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpe takıp çıkarmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında bilezik takıp çıkarmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında altın takıp çıkarmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir