AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarını vermek

Kahve falında anahtarını vermek

Kahve falında anahtarını vermek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalettir.

Kahve falında anahtarını vermek gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde anahtar görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı suya düşürmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden anahtar almak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar satın almak başarıya ve zafere doymayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden anahtarlık almak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi anahtar görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı cebine koymak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Kahve falında birine anahtar atmak yanlış anlaşılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir