AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden altın toplamak

Kahve falında denizden altın toplamak

Kahve falında denizden altın toplamak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, başarılarını arttıracağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden altın toplamak gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında altın toplamak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında denizden altın toplamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinden altın toplamak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde altın toplamak isteklerini yerine getireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yerden altın takı toplamak şansının kendisinden yana olacağına, elde bulunan imkânların artacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek altın toplamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta altın toplamak büyük adımlar atılacağına, şerefe ve izzete inanılır.

Kahve falında kırık altın toplamak mal ve mülk sahibi olmaya, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir