AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altın toplamak

Kahve falında çeyrek altın toplamak

Kahve falında çeyrek altın toplamak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, manevi olarak da yıpranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın toplamak gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında yerden çeyrek altın toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek altın topladığını görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın toplamak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü çeyrek altın görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında altın çeyrek görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın çeyrek bulmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altınlar görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir