AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balıkla yüzmek

Kahve falında denizde balıkla yüzmek

Kahve falında denizde balıkla yüzmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, dertlerinin sona ereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde balıkla yüzmek gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Kahve falında balık dolu denizde yüzmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, her şeyin ters gideceğine alamet eder.

Kahve falında denizde balıklarla yüzdüğünü görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında denizde balıklarla yüzmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklarla dolu denizde yüzmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, daha sonra işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balıkla yüzmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, onu alkışlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzmek balık görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir