AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı bir denizde yüzmek

Kahve falında balıklı bir denizde yüzmek

Kahve falında balıklı bir denizde yüzmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında balıklı bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında denizde balıkların arasında yüzmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek balık görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yunus balıklarıyla yüzmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık dolu denizde yüzmek büyük savaşların yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek evine haciz geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balıklarla yüzdüğünü görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir