AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde doğum yapmak

Kahve falında denizde doğum yapmak

Kahve falında denizde doğum yapmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kısmetlerin azalacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde doğum yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Kahve falında denizde doğum yapmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında doğum yapmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmeden doğum yapmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işinden ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında sezeryan doğum yapmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, korkularının yok olacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında doğum yapmak üzere olmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında karda doğum yapmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir