AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda doğum yapmak

Kahve falında karda doğum yapmak

Kahve falında karda doğum yapmak onlar sayesinde kalkınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, eline haram para geçeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında karda doğum yapmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Kahve falında karda doğum yapmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kardan ev yapmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında karda kayak yapmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında karda yolculuk yapmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum yaparken çiş yapmak işlerinin kötüye gideceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında doğum yapmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir