AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar temizlemek

Kahve falında anahtar temizlemek

Kahve falında anahtar temizlemek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında anahtar temizlemek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında anahtar temizlemek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yamuk anahtar görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ev anahtarı kaybetmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadına anahtar vermek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında altın anahtarlık görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bol anahtar görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba anahtar almak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir