AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın anahtarlık görmek

Kahve falında altın anahtarlık görmek

Kahve falında altın anahtarlık görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın anahtarlık gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında altın anahtarlar görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında altın rengi anahtar görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında altın renginde anahtar görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altın sarısı anahtar görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın anahtar almak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın anahtar kolye görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında altın anahtar görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında altından anahtar görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir