AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde büyük gemiler görmek

Kahve falında denizde büyük gemiler görmek

Kahve falında denizde büyük gemiler görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sorunlarının da son bulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde büyük gemiler gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Kahve falında denizde büyük gemiler görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Kahve falında denizde büyük gemi görmek bahtının güzelleşeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir gemide olduğunu görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek büyük miktarda para kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük gemi görmek evlatlarından memnun olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir