Kahve falında denizde birinin yüzdüğünü görmek

Kahve falında denizde birinin yüzdüğünü görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yüzünün de güleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizde birinin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Kahve falında sakin denizde yüzmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalettir.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek eşi ile arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde gece yüzmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının denizde yüzdüğünü görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Kahve falında denize yüzmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balıklarla yüzdüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir