AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizci asker olmak

Kahve falında denizci asker olmak

Kahve falında denizci asker olmak işlerinden feragat edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında denizci asker olmak gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında denizin içinde asker görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında denizde asker görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deniz içinde asker görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında asker ve deniz görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizci asker olmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında denizci asker görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına tabir olunur.

Kahve falında askere göndermek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş eden asker görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir