AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizatı yemek

Kahve falında denizatı yemek

Kahve falında denizatı yemek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalettir.

Kahve falında denizatı yemek gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Kahve falında denizatı yemek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü denizatı görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizatı görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine inanılır.

Kahve falında krem peynir yemek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kafasına taş yemek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında kavun turşusu yemek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında araba ceza yemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir