AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz resmi çizmek

Kahve falında deniz resmi çizmek

Kahve falında deniz resmi çizmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, insanlara öncülük edeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinin darlık görmeyeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet eder.

Kahve falında deniz resmi çizmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Kahve falında deniz resmi çizmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında atatürk resmi çizmek geçim derdi yaşamayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hayvan resmi çizmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına yorulur.

Kahve falında balık resmi çizmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına inanılır.

Kahve falında ev resmi çizmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek resmi çizmek bereket ve zenginlik olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın resmi çizmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin resmini çizmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir