AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz otobüsüne binmek

Kahve falında deniz otobüsüne binmek

Kahve falında deniz otobüsüne binmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, mutlu bir evliliğe, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında deniz otobüsüne binmek gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında deniz otobüsüne binmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi otobüse binmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle otobüse binmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek hak yiyeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehirler arası otobüse binmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, isteklerinin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek işlerin günden güne artacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsüne binmek güzel günler için yaşayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak otobüse binmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir