AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında koşmak

Kahve falında deniz kenarında koşmak

Kahve falında deniz kenarında koşmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, köşeye sıkıştıracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalettir.

Kahve falında deniz kenarında koşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz kenarında koşmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında dere kenarında koşmak her istediğini alabileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında bebek görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde kenarında yürümek zayıflayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında dua etmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yüzmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında bisiklet sürmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir