AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda dolusu balık görmek

Kahve falında oda dolusu balık görmek

Kahve falında oda dolusu balık görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu balık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında bir oda dolusu balık görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok iyi işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında oda dolusu balık görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu oyuncak görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında oda dolusu su görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında oda dolusu yılan görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oda dolusu erzak görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir oda dolusu altın görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir oda dolusu fare görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir