AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dibini görmek

Kahve falında deniz dibini görmek

Kahve falında deniz dibini görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dibini gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında denizin dibinde para görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında denizin dibinde olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek muradına ereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dibini görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibinde balık görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dibe dalmak fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin dibindeki taşları görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir