AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirin üzerinde yürümek

Kahve falında demirin üzerinde yürümek

Kahve falında demirin üzerinde yürümek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demirin üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında demirin üzerinde yürümek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar demiri görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demiri kırmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında demiri bükmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pencere demiri görmek umutların biteceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe demiri görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon demiri görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat demiri almak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir