AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon demiri görmek

Kahve falında balkon demiri görmek

Kahve falında balkon demiri görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, işlerin kara geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkon demiri gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında balkon demiri görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulur.

Kahve falında balkon demirinin olmadığını görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında demirin üzerinde yürümek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar demiri görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Kahve falında demirin eridiğini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demiri kırmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat demiri almak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında demiri bükmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir