AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden eşya görmek

Kahve falında demirden eşya görmek

Kahve falında demirden eşya görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zarar göreceğine, hayırlı işe, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında demirden eşya gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında demirden eşya görmek yapılan hataların düzeltileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında demir eşya görmek kendisini işine veremeyeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir tabak görmek güvenini sarsacağına, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında demir merdivenden inmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında demir orak görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir ranza görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden demir para almak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında demir süzgeç görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir