AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir para toplamak

Kahve falında demir para toplamak

Kahve falında demir para toplamak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sabrını zorlayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında demir para toplamak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yerde demir para toplamak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında denizden demir para toplamak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yerden demir para toplamak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan demir para toplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet eder.

Kahve falında demir para toplamak kötülüklerden uzak kalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında demir hurda toplamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında hurda demir toplamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir toplamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir