AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir ısırmak

Kahve falında demir ısırmak

Kahve falında demir ısırmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında demir ısırmak gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Kahve falında demir ısırmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir yemek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işarettir.

Kahve falında demir kaynatmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında demire tırmanmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında paslanmış demir görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir çekiç görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk demir para almak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında demir almak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir