AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet para almak

Kahve falında bir demet para almak

Kahve falında bir demet para almak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir demet para almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında bir demet kağıt para görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir demet kağıt para almak makamının sürekli yükseleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işarettir.

Kahve falında demetle para görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında para demeti görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, iyi habere delalet eder.

Kahve falında demet demet kağıt para görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir demet para görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demetle kağıt para görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında demetle para saymak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir