AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet kağıt para görmek

Kahve falında bir demet kağıt para görmek

Kahve falında bir demet kağıt para görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet kağıt para gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir demet kağıt para almak kazancının bereketleneceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında demet kağıt para görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında demetle kağıt para görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında bir demet kağıt para görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında demet demet kağıt para görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, azap çektiğine yorulmaktadır.

Kahve falında demetle para görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında para demeti görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında bir demet para almak kendisini aşan işlere kalkışacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir