AnaSayfa / Genel / Kahve falında değişik yaratıklar görmek

Kahve falında değişik yaratıklar görmek

Kahve falında değişik yaratıklar görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, gün sayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Kahve falında değişik yaratıklar gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında değişik yaratık görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında değişik yaratıklar görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değişik meyveler görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değişik elbiseler giymek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde değişik şekiller görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değişik meyve görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kendini değişik görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değişik çorap giymek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, durgun giden işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir