AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli kolye görmek

Kahve falında değerli kolye görmek

Kahve falında değerli kolye görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, günah işlemeyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli kolye gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet eder.

Kahve falında değerli kolye takmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında değerli kolye bulmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli bir kolye takmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında değerli kolye görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli takılar bulmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında değerli taş satmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir