AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeye su vermek

Kahve falında dedeye su vermek

Kahve falında dedeye su vermek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına yorulur.

Kahve falında dedeye su vermek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında ölmüş dedesine su vermek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yeni yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında dedeye su vermek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedesini sağ görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında dedesinin evini görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dedeni görmek aile hayatının bozulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedeyi diri görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı dede görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesini öpmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir