AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin evini görmek

Kahve falında dedenin evini görmek

Kahve falında dedenin evini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, evlat sahibi olacağına, ticarette yol katedeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dedenin evini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dedesinin evini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dedemin evini görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında dedenin evini görmek üzüntülerinin biteceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin evini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında dede evini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden dedesini görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında dede elini öpmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz elbiseli dede görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir