AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedemin ağladığını görmek

Kahve falında dedemin ağladığını görmek

Kahve falında dedemin ağladığını görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedemin ağladığını gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında ölmüş dedesinin ağladığını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin ağladığını görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında dedeye sarılıp ağlamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında dedemin ağladığını görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında dedesinin ağladığını görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin ağladığını görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dedenin ağladığını görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir