AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin ağladığını görmek

Kahve falında dedenin ağladığını görmek

Kahve falında dedenin ağladığını görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında dedenin ağladığını gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında dedesinin ağladığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dedemin ağladığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin ağladığını görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedeme sarılıp ağlamak işinden ve hayatından geri kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dedemin ağladığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında dedeye sarılıp ağlamak memur ise terfi edeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ölen dedeye sarılıp ağlamak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir