AnaSayfa / Genel / Kahve falında dazlak kafa görmek

Kahve falında dazlak kafa görmek

Kahve falında dazlak kafa görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hayattan daha zevk alacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında dazlak kafa gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında dazlak kafa görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dazlak görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasından vurulduğunu görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş inek kafası görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı bozmak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kafasında bit görmek mutluluğunun katlanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada ağaç görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir