AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayının ailesini görmek

Kahve falında dayının ailesini görmek

Kahve falında dayının ailesini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayının ailesini gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Kahve falında dayının ailesini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında dayı ve ailesini görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayıyı görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı eşini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayı kızını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalet eder.

Kahve falında dayıya sarılmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dayıya sarılmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen dayıyı görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir