AnaSayfa / Genel / Kahve falında dava etmek

Kahve falında dava etmek

Kahve falında dava etmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, başarılarının devam edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dava etmek gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Kahve falında davacıyı görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dava kaybetmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında davayı kazanmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında davayı kaybetmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntıların azalacağına yorulur.

Kahve falında dava görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işinde verimsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında dava kazanmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dava açmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dava kazandığını görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir