AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyatta kan görmek

Kahve falında ameliyatta kan görmek

Kahve falında ameliyatta kan görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, yardım edeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, dertleri biteceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyatta kan gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ameliyatta kan görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalettir.

Kahve falında boynundan ameliyat olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının ameliyat olduğunu görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında annenin ameliyat olduğunu görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişten ameliyat olmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında açık kalp ameliyatı olmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ameliyat olduğunu görmek renk ve eğlence geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendini ameliyat etmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir