AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ameliyat etmek

Kahve falında kendini ameliyat etmek

Kahve falında kendini ameliyat etmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat etmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında gözünden ameliyat olduğunu görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin ameliyat olduğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyin ameliyatı yapmak zengin bir hayata sahip olunacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat olduğunu görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat duymak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ameliyat masasında yattığını görmek sorunların tarihe karışacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat kıyafeti görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında beyin ameliyat olduğunu görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir