Kahve falında dana ve yavrusunu görmek

Kahve falında dana ve yavrusunu görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, oldukça büyük başarılara, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Kahve falında dana ve yavrusunu görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru dana görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dana yavrusu görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dana görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında inek veya dana görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok dana görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dana ciğeri görmek başarılarının devamının geleceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırda dana görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir