AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında ameliyat olduğunu görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kişinin muradına ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Kahve falında ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Kahve falında kulak ameliyatı olmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ameliyat olmuş görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında baştan ameliyat olmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ameliyatlı görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diz ameliyatı olmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün ameliyat olduğunu görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, iyi şeyler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir