AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında sebze görmek

Kahve falında dalında sebze görmek

Kahve falında dalında sebze görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dalında sebze gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Kahve falında dalında sebze görmek işinin en iyisi olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine inanılır.

Kahve falında dalından sebze koparmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında sebze meyve bahçesi görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sebze pişirmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sebze almak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden sebze almak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında sebze kurutmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir