AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada salatalık toplamak

Kahve falında tarlada salatalık toplamak

Kahve falında tarlada salatalık toplamak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında tarlada salatalık toplamak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında tarlada salatalık toplamak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık tarlası görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden salatalık topladığını görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan salatalık toplamak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Kahve falında salatalık toplamak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında taze salatalık toplamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendini yiyip bitireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil salatalık toplamak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir