AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından biber toplamak

Kahve falında dalından biber toplamak

Kahve falında dalından biber toplamak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, eve huzur dolacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında dalından biber toplamak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında dalından biber toplamak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil biber toplamak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dalında kırmızı biber görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında dalından yeşil biber koparmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında biber görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yollarının açılacağına inanılır.

Kahve falında dalından biber koparmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında yeşil biber görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında dalından meyve toplamak başarıdan başarıya koşacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir