AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından biber koparmak

Kahve falında dalından biber koparmak

Kahve falında dalından biber koparmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, düşünmeden hareket edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında dalından biber koparmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Kahve falında dalından yeşil biber koparmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında yeşil biber görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dalında kırmızı biber görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında biber görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında dalından yeşil biber toplamak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından biber toplamak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dalından biber koparmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, iyi halin geleceğine işaret eder.

Kahve falında dalında dut yemek Allah’ın lütuflarına ereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir