AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı temiz deniz görmek

Kahve falında dalgalı temiz deniz görmek

Kahve falında dalgalı temiz deniz görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, bazen de rahat geçeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı temiz deniz gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında temiz ve dalgalı deniz görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, insanları sakinleştireceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı temiz deniz görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına inanılır.

Kahve falında temiz dalgalı deniz görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz dalgalı su görmek karanlıkların aydınlanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı ve çamurlu deniz görmek bereket ve zenginlik olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizi görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde yolculuk yapmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir