AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı saç görmek

Kahve falında dalgalı saç görmek

Kahve falında dalgalı saç görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı saç gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında saçları dalgalı görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı saçlı kadın görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ve dalgalı saç görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında dalgalı saç görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun dalgalı saç görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını dalgalı görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı uzun saç görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının dalgalı olduğunu görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir