AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını dalgalı görmek

Kahve falında saçını dalgalı görmek

Kahve falında saçını dalgalı görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, şansın önünün kesileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, vefa göstereceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, özel hayatında mutlu olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını dalgalı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Kahve falında uzun ve dalgalı saç görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun dalgalı saç görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının dalgalı olduğunu görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları dalgalı görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını dalgalı görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında dalgalı saçlı kadın görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının dalgalı olduğunu görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, herkesin yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı uzun saç görmek tövbelerin kabul olacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir