AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları dalgalı görmek

Kahve falında saçları dalgalı görmek

Kahve falında saçları dalgalı görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları dalgalı gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında dalgalı saç görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında saçları dalgalı görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında saçını dalgalı görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı uzun saç görmek başarılarının daim olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının dalgalı olduğunu görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı saçlı kadın görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ve dalgalı saç görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında uzun dalgalı saç görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir