AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı havuz görmek

Kahve falında dalgalı havuz görmek

Kahve falında dalgalı havuz görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, beklenen mirasın alınacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı havuz gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı havuz görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı berrak deniz görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok dalgalı bir deniz görmek ondan kazanç elde edeceğine, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı saçlı kadın görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece dalgalı deniz görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir