AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde görmek

Kahve falında dalgalı denizde görmek

Kahve falında dalgalı denizde görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalı denizde gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında dev dalgalı deniz görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, patron koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı siyah deniz görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizi çok dalgalı görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalı deniz izlemek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında gece dalgalı deniz görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında dalgalı denizi izlemek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir